A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenységünk az építőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenységek. Kollégáinkkal a projektek teljes életciklusában részt veszünk, a tervezéstől a kivitelezésen át az átadásig és a garanciális időszak végéig. Elméletből valóságot építünk. Folyamatosan egyre több és nagyobb volumenű projektet valósítunk meg, mint generálkivitelező, köszönhetően a csapatmunkánkban rejlő erőnek. Főként a Dunántúli Régióban, de az ország egész területén jelen vagyunk. Az elmúlt évek során kiterjedt alvállalkozói hálózatot építettünk ki, akikkel mindennemű kivitelezési feladatot kiemelt minőségben tudunk biztosítani tisztelt Megrendelőink számára.

Célunk egy olyan piacérzékeny szervezet működtetése, mely maximálisan kielégíti az ügyfelek igényeit.

Jelentős hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalásra is. Szerepet vállaltunk a pécsi egészségügyi dolgozók támogatásában a koronavírus-járvány idején. Támogatjuk a fiatal sportolókat és részt veszünk a magyar motorsport szponzorálásában. Évente segítjük a hátrányos helyzetű és tehetséges fiatalokat.

Csapatunk minden tagját a minőségbiztosítási mérce kötelezi. Tevékenységünkben az egészséges, környezetbarát életmódot képviseljük. Olyan innovatív műszaki megoldásokat alkalmazunk, amely a legnagyobb összhangban van a természettel. A beszállítóinkat magas minőségi követelmények szerint választjuk ki.

Ezen tudatos megközelítés eredményeként az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási, az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási, az MSZ EN ISO 45001:2018 szabvány szerinti egészségvédelmi és biztonsági irányítási, valamint az MSZ EN ISO 50001:2019 szabvány szerinti energiairányítási rendszerek átfogó alkalmazását vezettük be.

Vállalatunk szüntelenül gondoskodik arról, hogy szakembereink naprakész tudással rendelkezzenek. Munkatársaink folyamatosan belső és külső képzésben részesülnek.

Sikereinket tovább folytatva folyamatosan dolgozunk Megrendelőink elképzeléseinek megvalósításában.

Így lesz velünk a jövőben elméletből valóság!