Fővállalkozás

Cégünk a tervezéstől a költséghatékony kivitelezésig, a projekt minden szegmensét végig kézben tartja, hogy a megrendelőnek a lehető legkisebb energiák befektetésével megvalósuljon elképzelése.

Tervezés

Vállajuk tervezőink bevonásával, hogy a megálmodott projektet papírra vetjük és látványait kidolgozzuk.

Generálkivitelezés

Rendelkezésre bocsájtott tervek alapján, pontos, precíz, kiváló minőségű anyagokkal valósággá váltjuk a papírra vetett elgondolást. A szerkezetépítéstől egyészen a pipere eszközök, bútorok elhelyezéséig. Ezen tevékenység a leggyakrabban felmerülő folyamat cégünk életében.

Belsőépítészeti kialakítás

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő ne csak a fehérre festett falak között élje mindennapjait, így törekszünk a belső kialakítások, megtervezett belső terek megélhető, funkcionálisan és esztétikusan megvalósított kiépítésére. A színek és anyagok összhangja, azok használhatósága és fenntarthatósága fontos szempontot képez a belső terek kivitelezése során.

Energetikai felújítás

Ezen projektek megvalósítása főként utólagos szigeteléseket, homlokzati felújításokat, nyílászáró cserét, fűtés korszerűsítést és megújuló energia rendszer telepítését foglalja magában azért, hogy az épület fenntartási költségei csökkenjenek. Cégünk számos esetben hajtott végre energetikai felújítást közintézmények esetén.