Fővállalkozás

Cégünk a tervezéstől a költséghatékony kivitelezésig, a projekt minden szegmensét végig kézben tartja, hogy a Megrendelőnek a lehető legkisebb energiák befektetésével valósuljon meg az elképzelése.
Barnamezős beruházások esetén a fenntarthatóság jegyében a terület rehabilitációjával biztosítjuk a megfelelő helyszínt a tervezett beruházásokhoz.

Tervezés

Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező tervezőink bevonásával vállaljuk, hogy a megálmodott projekthez szükséges engedélyezési és kiviteli terveket elkészítjük. A Megrendelőink teljeskörű kiszolgálása érdekében a szükséges hatósági ügyintézések terhét is átvállaljuk.

Generálkivitelezés

Rendelkezésre bocsátott tervek alapján, pontos, precíz, kiváló minőségű anyagokkal valósággá váltjuk a papírra vetett elgondolást. A szerkezetépítéstől egészen a pipere eszközök, bútorok elhelyezéséig.

Belsőépítészeti kialakítás

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő ne csak a fehérre festett falak között élje mindennapjait. Törekszünk a belső terek élhető és esztétikusan megvalósított kiépítésére. A színek és anyagok összhangja kiemelt szempontot képez a belső terek kivitelezése során.

Energetikai felújítás

Kiemelt célunk az épületek fenntartási költségeinek csökkentése. Ezen projektek megvalósítása főként utólagos szigeteléseket, homlokzati felújításokat, nyílászáró cserét, fűtés korszerűsítést és megújuló energia rendszer telepítését foglalja magában.