Cégünk, egykori nevén a VivaPalazzo Kft. megalapítása 1993-ban történt és 2016. július 1-től működünk részvénytársaságként.
A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenységünk az építőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenységek. Kollégáinkkal a projektek teljes életciklusában részt veszünk, a tervezéstől a kivitelezésen át az átadásig és a garanciális időszak végéig. Elméletből valóságot építünk. Folyamatosan egyre több és nagyobb volumenű projekt kivitelezését valósítjuk meg, mint generálkivitelező, köszönhetően a csapatmunkánkban rejlő erőnek. Főként a Dunántúli Régióban, de az ország egész területén jelen vagyunk. Az elmúlt évek során kiterjedt alvállalkozói hálózatot építettünk ki, akikkel mindennemű kivitelezési feladatot kiemelt minőségben tudunk biztosítani tisztelt megrendelőink számára. A külföldön szerzett munkatapasztalat és tudás megalapozta hazai kivitelezési minőségünket és építéshez való hozzáállásunkat.

Hazai referenciáink azt mutatják, hogy tevékenységünk kiterjed a magasépítés minden területére.

Célunk egy olyan piacérzékeny szervezet működtetése, mely pozícióját megőrizve a kor követelményeit és a gazdaságos irányíthatóság elvét szem előtt tartva, maximálisan kielégíti az ügyfelek igényeit.
Csapatunk minden tagját a minőségbiztosítási mérce kötelezi. Vállalatunk szüntelenül gondoskodik arról, hogy szakembereink naprakész tudással rendelkezzenek, ezért munkatársaink folyamatosan belső és külső képzésben részesülnek. Tevékenységünkben az egészséges, környezetbarát életmódot képviseljük ezért olyan innovatív és előremutató műszaki megoldásokat keresünk és alkalmazunk amely a legnagyobb összhangban van a természettel. A beszállítóinkat és ezáltal a termékpalettájukon szereplő anyagokat magas minőségi követelmények szerint választjuk ki. Nálunk a csapatmunka, a jó hangulatú munkavégzés elengedhetetlen ezért aktív programokat szervezünk kollégáink részére ahol a csapatszellem tovább erősödhet bennük.
Sikereinket tovább folytatva folyamatosan dolgozunk Megrendelőink álmainak megvalósításában.
Így lesz velünk a jövőben elméletből valóság!

Jelentős hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalásra is. Korábban szerepet vállaltunk a pécsi egészségügyi dolgozók támogatásában a koronavírus-járvány idején. Támogatjuk a fiatal sportolókat és részt vettünk a magyar motorsport szponzorálásában. Továbbá évente segítjük a hátrányos helyzetű és tehetséges fiatalokat.