1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Rólunk

VivaPalazzo Zrt.

A cég alapítása 1993-ban történt, 2016. július 1-től működik részvénytársaságként, jogutódjaként  a VivaPalazzo Kft.-nek.

A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenységünk az építőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenység. Tevékenységi körünk kiterjed a projektek előkészítésétől a tervezésen át a munkák kivitelezésére. Folyamatosan egyre több és nagyobb volumenű projekt kivitelezését valósítottuk meg, mint generálkivitelező, az ország egész területén. Több mint 300 főt felvonultató alvállalkozói rendszerrel mindennemű kivitelezési feladatot kiemelt minőségben tudunk biztosítani partnereink számára. Referencialistánkat megtekintve látható, hogy tevékenységünk a magasépítés minden területére kiterjed.

A kor követelményei, a gazdaságos irányíthatóság igénye, a feladatokhoz és kihívásokhoz rugalmasan alkalmazkodó cég meglétének szükségessége kiemelt fontosságú napjainkban.

A vállalkozás célja, egy olyan rugalmas, piac érzékeny szervezet működtetése, mely a piaci pozícióját megőrizve, megerősítve, maximálisan kiszolgálja a megrendelők igényeit.

A cég a tevékenységében az egészséges, környezetbarát életmódot képviseli, hirdeti. A beszállítóikat és ezáltal a termékpalettájukon szereplő alapanyagokat és félkész termékeiket beszállító cégeket magas minőségi követelmények szerint választják ki. A minőségbiztosítási mércéje minden munkatársat kötelez, ezért a cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakembereik naprakész ismeretekkel rendelkezzenek.