1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Rólunk

VivaPalazzo Zrt.

A cég alapítása 1993-ban történt, 2016. július 1-től működik részvénytársaságként, jogutódjaként  a VivaPalazzo Kft.-nek.

A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenységünk az építőipari kivitelezés, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenység. Tevékenységi körünk kiterjed a projektek előkészítésétől a tervezésen át a munkák kivitelezésére. Folyamatosan egyre több és nagyobb volumenű projekt kivitelezését valósítottuk meg, mint generálkivitelező, az ország egész területén. Több mint 300 főt felvonultató alvállalkozói rendszerrel mindennemű kivitelezési feladatot kiemelt minőségben tudunk biztosítani partnereink számára. Referencialistánkat megtekintve látható, hogy tevékenységünk a magasépítés minden területére kiterjed.

A kor követelményei, a gazdaságos irányíthatóság igénye, a feladatokhoz és kihívásokhoz rugalmasan alkalmazkodó cég meglétének szükségessége kiemelt fontosságú napjainkban.

A vállalkozás célja, egy olyan rugalmas, piac érzékeny szervezet működtetése, mely a piaci pozícióját megőrizve, megerősítve, maximálisan kiszolgálja a megrendelők igényeit.

A cég a tevékenységében az egészséges, környezetbarát életmódot képviseli, hirdeti. A beszállítóikat és ezáltal a termékpalettájukon szereplő alapanyagokat és félkész termékeiket beszállító cégeket magas minőségi követelmények szerint választják ki. A minőségbiztosítási mércéje minden munkatársat kötelez, ezért a cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakembereik naprakész ismeretekkel rendelkezzenek.

Hírek

Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet kíván a VivaPalazzo Zrt.

2021. december 21.

Épül a kültéri gyerkekvilág Harkányban

2021. november 17.
Épül a kültéri gyerkekvilág Harkányban

Tovább folytatódhatnak a Harkányi Gyógyfürdő nagy volumenű fejlesztései, miután csütörtökön megérkezett a kormány 3,8 milliárd forint összegű támogatásának utolsó részlete is.

Három szinten négy medence, összességében több mint ötszáz négyzetméternyi vízfelület lesz majd abban a kültéri gyermekvilágban, mely év végéig készülhet el a harkányi fürdőben. A munkálatok a tervezett ütemben haladnak.

A legalsó szinten – különböző vízijátékokkal és lassan mélyülő medencerésszel- a legkisebbeknek alakítanak ki egy közel 220 négyzetméteres medencét. Mellette kap helyet a már nagyobbak szórakozását biztosító mélyebb medence – a vízfelszínen lebegő víziösvénnyel és vízeséssel – 170 négyzetméteren, 120 cm-es vízmélységgel. A következő szinten egy 70 négyzetméteres medence kap helyet. A legfelső szinten különböző vízijátékokkal ellátott 90 négyzetméteres medence a legnagyobbakat várja majd.

Az új komplexummal a fürdő az egész évben kínál majd szórakozási, időtöltési lehetőséget a teljes családnak. Ennek a résznek átadása valamennyi engedélyezési folyamat végén lehetséges.