Generálkivitelező:

VivaPalazzo Zrt.

A kivitelezés főmérnöke:

Kis-Simon Gábor vezérigazgató-helyettes

Projekt:

EFOP-4.1.2-17-2017-00022

Az oktatás-támogató környezet létrehozására irányuló kezdeményezés eredményeképpen került sor a projekt megvalósítására. A bővítés folyamán két korszerű szaktanterem került kialakításra, melyek szertárral is rendelkeznek. Emellett létrejött 4 idegennyelvi labor, valamint külön szertár, tanári szoba teakonyhával és irattárral. Új gyermek- és tanári vizesblokkok, egy 80 fő befogadására alkalmas ebédlő, melegítőkonyha, továbbá egy tankonyha, mely 12 tanulót tud kiszolgálni. Ezenkívül megtalálható egy karbantartó műhely, kazánház és raktár, valamint a két szintet összekötő lépcső.
A bővítés a tantermi szárnyhoz nyugati irányban kapcsolódik. A felújítás részeként az iskolaudvar, a gazdasági udvar, a tankert és a sportudvar is átesett felújításon. Mindezek mellett jelentős mértékű zöldterület kialakítása valósult meg, beleértve a füvesítési és térkövezési munkákat is.
A kivitelezés befejezését követően cégünk vadonatúj csocsóasztallal is meglepte a pellérdi tanulókat.

A fenti bővítési, felújítási munkálatokkal mindösszesen nettó 5.424,94 m2 érintett, ebből új építésként: összesen 885,3 m2 került kivitelezésre; felújítási munkálatokkal érintett: összesen 1471,1 m2; az iskolaudvar fejlesztése, felújítása pedig összesen 3068,54 m2-en valósult meg.
A kivitelezést követően az építményben kialakult összes alapterület (nettó): 4201,7 m2.