Generálkivitelező:

VivaPalazzo Zrt.

A kivitelezés főmérnöke:

Kis-Simon Gábor vezérigazgató-helyettes

A hátránykompenzáció elősegítése és a minőségi oktatás megteremtése volt a célja a programnak, melynek keretében a meglévő iskola bővítésre került egy új, korszerű épületrésszel és ezzel közel 400 fiatal tanuló oktatási környezete vált modernebbé. A bővítmény fő fókuszpontja, a csatlakozó épületrész padlójához képest süllyesztett szinten kialakított, 361,18 m2 hasznos alapterületű többcélú nagyterem, mely a földszinten kapott helyet. Ehhez kapcsolódóan egy szertár és egy akadálymentes öltöző is kialakításra került.

A nagyterem az udvarról közvetlenül, akadálymentesen is megközelíthető, előteréből indul az emeletre vezető lépcső is. Ezen a szinten 242,82 m2 hasznos alapterületen 6 db csoportterem kapott helyet, emellett kétnemű öltözőblokkok, diák wc-csoportok, illetve tanári mosdók is kialakításra kerültek. Az emeleti középfolyosó hídszerűen kapcsolódik a meglévő épületrész közlekedési rendszeréhez.
Az átalakítási és felújítási munkák keretében sor került a meglévő épületben két helyiség összenyitására is, mely beavatkozás 86,13 m2 hasznos alapterületet érintett. A meglévő épületrészben emellett csak az épületgépészeti, épületvillamossági és gyengeáramú csatlakozások kiépítésének mértékéig történtek kisebb beavatkozások.
A külső munkák részeként felújításra került 3200 m2 udvar felület is. Az érintett területeken különböző minőségű burkolatok készültek, növénytelepítésre került sor és megújultak a gyepfelületek is. Sok sikert és az iskola falain belül eltöltött szép éveket kívánunk a jövő generációjának!

Bővítmény alapterülete: 1087,98 m2
Külső térrendezési munkák: 3200 m2